Visualisering og meditation

Udnyt dit potentiale bedre - visualisering, mental træning og meditation

Studieværter gør det. Politikere gør det. Erhvervsledere gør det: Holder små seancer med sig selv a 10-30 minutters varighed, hvor de får adrenalinen under kontrol ved hjælp af meditation og mental træning. De finder den ro og det overskud, de har brug for.

I det moderne informationssamfund går tingene så stærkt, at de fleste mennesker er under et konstant pres for at overholde deadlines og træffe de rigtige beslutninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at man kan holde hovedet klart og bevare overblikket i pressede situationer. Ved at træne og styrke koncentrationen får man større overblik samt mental balance og ydeevne.


Indhold og udbytte

Når en person er i en tilstand af mental klarhed og balance, arbejder hjernen på en bestemt måde. Træningen er en bevidst og systematisk fokusering og opladning af mental energi, som derefter står til rådighed for intellektuel og kreativ aktivitet.

På kurset inddrages de nyeste læringsteorier, og der arbejdes med visualiseringer, der giver adgang til din intuition og dit skjulte potentiale.
 
På kurset får du indblik i hvordan:

  • Du udnytter hjernens måde at arbejde på til at opstille motiverende mål og nå dem
  • Du via visualiseringer får adgang til løsning af udfordringer og problemer
  • Du tager udgangspunkt i dit talent og lærer mest af de mennesker, du ikke bryder dig om
  • Der er sammenhæng mellem selvværd, selvtillid og gennemslagskraft
  • Du får mere energi, overskud og lærer at håndtere stress
  • Musik kan anvendes til at stimulere læring og afspænding
  • Du træner dine "mentale muskler" og derigennem får adgang til kreativitet og nye løsninger
  • Du bliver udfordret på dine indre og ydre livsstrategier.
  • Du får kendskab til 3 forskellige typer af meditation.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der har brug for at være forandringsparate og kunne handle og reagere i pressede situationer uden at miste fatningen. Visualisering og mental træning er for alle, der ønsker mere overskud i hverdagen.


Form

Kurset vil være en blanding af teori og øvelser. Øvelserne vil skabe erkendelse og afsløre nogle af dine ubevidste strategier som leder og menneske. Samtidigt trænes din opmærksomhed, dit nærvær, overblik, intuition og mentale balance.