Kvinder og ledelse

Inspirationsdag for virksomheder, der ønsker flere kvindelige ledere
Er det høj skilsmisseprocent og de moderne familiemønstre, der spærrer de danske kvinders vej til direktionslokalerne. 
Er det Rip Rap Rup-modellen, hvor chefen helst ansætter en der ligner sig selv? Eller er det kvindernes egen fejl, fordi vi er for dårlige til at gøre opmærksomme på os selv? Skilte med vores kvalifikationer og bruge albuer for at komme frem?

Fakta er i hvert fald, at Danmark er et af de lande i Europa, der har færrest kvinder i virksomhedernes direktioner. I Irland, England, Spanien, Polen. Ja selv i Grækenland er markant flere kvinder lukket ind i virksomhedernes topledelse.

Kvinder og ledelse

  • Hvorfor skal vi have flere kvinder i topledelsen? Hvad kan de bidrage med? Hvordan kan virksomheder arbejde aktivt med at tiltrække flere kvinder?
  • Forskellen mellem mænd og kvinder sidder mellem ørerne. Hvad siger den nyeste forskning? Hvad er forskellen? Hvordan udnytter man sit talent bedst?
  • Hvordan passer den kvindelige ledelsesstil med de nye ledelseskompetencer? Fremtidens arbejdsplads og motivation af @-generationen.
  • Kvinder er suverænt de bedste ledere. Nye undersøgelser blandt ledere slår myter ihjel på stribe. Kvinder er ikke kun gode til det "bløde" - De er også mere målrettede og bedre til at skabe forandringer end mænd. Vi gennemgår de sidste nye undersøgelser.
  • Det er dårlig ledelse at ignorere kvindeligt ledertalent. Tidligere ligestillingsminister Henriette Kjær vurderer, at danske virksomheder risikerer at blive tabere i konkurrencen og miste omsætning, hvis de forsømmer at opdyrke dette talent. Vi giver 7 gode eksempler på virksomheder, der gør noget ved det!
  • Gode råd til de virksomheder, der ønsker at gå i gang!

Kom til en inspirationsdag for kvindelige ledere og giv din mening til kende. Hvad oplever du, der er årsagen til denne forskel. Er der barrierer i dig, i din virksomhed, i din dagligdag eller er det helt andre faktorer, der påvirker din udvikling og forhindrer, at du udfolder dit talent og bliver topleder? Mænd og kvinder er forskellige og har forskellig adfærd, så lær at være opmærksom på disse forskelle og brug det positivt. Så kan du aktivt kan styrke dig selv og nå dine mål.

Kom og gør en forskel!