Kommunikation og samarbejde

Lederstil, kommunikation og samarbejde
Bliv klogere på dig selv og din egen lederstil. Skab succes, ved at indrette din kommunikation efter forskellige typer af medarbejdere. Få et enkelt værktøj til at identificere både din egen og dine medarbejders adfærd og motivationsfaktorer. Lær hvilke krav der stilles til fremtidens leder og slip talentet løs hos dine medarbejdere.

Mål

  • Find din lederstil og bliv bedre til at skabe dialog
  • Lær at arbejde med dine medarbejderes talent på en ny måde
  • Træn dine evner i kommunikation og konflikthåndtering

Målgruppe
En intern workshop for ledere, der ønsker at forbedre deres evne til at kommunikere og motivere. Være mere direkte og autentiske i forhold til deres medarbejdere. Ledere, der ønsker at opbygge stærke teams. Kende deres egen lederstil og få større gennemslagskraft.

Baggrund
Fremtidens leder skal være god til at motivere og engagere medarbejdere gennem konstant dialog. Du skal skabe forståelse for forandring og give medarbejderne lyst til at styre efter skiftende mål. Nøglen til fremgang er også, at få folk med forskellig baggrund, viden og uddannelse til at arbejde sammen. Ledere skal være helstøbte mennesker, der hviler i sig selv. Han eller hun skal gå foran og vise, at konstant forandring er en nødvendighed.

På workshoppen arbejder vi med

  • Fremtidens arbejdsplads, de nye ledelseskompetencer
  • Få bestemt din leder- og kommunikationsstil
  • Hvordan du arbejder med medarbejders styrker i stedet for svagheder
  • Hvordan du sammensætter velfungerende teams
  • Konflikthåndtering og girafsprog
  • Hvordan du skaber flow og får mere energi af dit arbejde
  • Prøver Virtuel Ledelse - et interaktivt værktøj og se konsekvenserne af dine handlinger

Vi arbejder med den nyeste viden omkring ledelse, hvordan @-generationen motiveres og hvordan du kan indrette din egen lederstil efter forskellige typer af medarbejdere. Du får et evalueringsværktøj med hjem, så du kan teste dig selv og dine medarbejdere. Se positiv/negativ adfærd, motivationsfaktorer og reaktioner i forbindelse med pres. Vi arbejder med, hvad der motiverer dine medarbejdere, og hvordan du kan arbejde med medarbejdernes talent på en helt ny måde.

Hvordan?
Workshoppen er en blanding af teori og øvelser. Øvelserne skaber erkendelse og giver lyst til at ændre adfærd, hvis der er behov. Workshoppen strækker sig over 2 dage, og du vil blive udfordret på flere fronter.

Viden og færdigheder er ikke det samme!
Dag 1. arbejder vi med at opbygge viden om de nyeste ledelseskompetencer. Du tester din egen lederstil og lærer konflikthåndtering.
Dag 2. skal vi se, om du kan omsætte viden til handling. Her vil du blive udfordret på din evne til at være en god leder.