Excellence is build - not found

Bliv udfordret på dine indre og ydre strategier
Lær hvordan du fra den professionelle sportverden kan omsætte drivkraft og viljen til succes til dit personlige og professionelle liv. Mød sportsdirektøren for et af verdens bedste cykel-teams og topidrætsmand Chris Macdonald samt direktør i Best Talent, foredragsholder og erfaren coach, Helle Jørnung. Få det bedste fra både erhvervslivet og professionel sport.

Mål

  • Udnyt hele dit potentiale og opnå bedre resultater
  • Lær hvordan din fysiske form og ernæringstilstand påvirker din evne til at præstere
  • Træn dine "mentale muskler" og få adgang til kreativitet og nye løsninger

Målgruppe
En intern workshop for ledere, der skal rustes til at klare fremtidens krav. Ledere, der er ansvarlige for at udvikle motiverende strategier, målsætninger og værdier. Dig, der har brug for at kunne handle og agere i pressede situationer og stadig holde hovedet koldt.

Baggrund
I dag er det mere krævende end nogensinde at være erhvervsleder. Du skal kende dig selv, være forandringsparat, gå foran i værdiprocesser og bevare overblikket. Du skal have dialog med dine medarbejdere og kunne tænke kreativt og finde nye løsninger. Men først og fremmest skal du kunne lede dig selv, før du kan lede andre.

På workshoppen arbejder vi med

  • "The constant search for excellence"
  • Fremtidens arbejdsplads, de nye ledelseskompetencer
  • Slip talentet løs, motivation af medarbejdere/teams
  • Din personlige form - både fysisk og psykisk, relation til familie, venner og arbejde
  • Flow - hvordan du arbejder med dit talent og får mere energi
  • Mental træning der åbner for dit potentiale
  • Erfaringer og eksempler fra coaching og træning af et af verdens bedste cykelteams

Hvordan kan exceptionelle resultater og teamwork fra sportens verden overføres til motiverende træningsmetoder for dine medarbejdere? Du arbejder med fremtidens arbejdsplads og krav til dine ledelseskompetencer. Den nyeste viden indenfor hjernens funktion og læring og hvordan du omsætter dette til motiverende mål og strategier.

Du afdækker dit eget fundament som leder for at styrke din gennemslagskraft. Du træner dit uudnyttede talent. Du indarbejder nogle mentale teknikker, der giver dig adgang til større kreativitet og balance. Anvender du dagligt disse teknikker, vil dit stressniveau falde og dit overskud stige!

Hvordan?
Workshoppen vil være en blanding af teori og øvelser. Øvelserne vil skabe erkendelse og afsløre nogle af dine ubevidste strategier som leder og menneske. På workshoppen vil du blive udfordret på flere områder både fysisk og mentalt. Workshoppen strækker sig over 2 dage. Den første dag bliver afrundet med sjov og motiverende træning og teambuilding, ledet af sportsdirektør Chris Macdonald samt efterfølgende middag.