Area Account Manager, Ethicon Wound Closure

Job nr. 1587

Virksomheden
Johnson & Johnson er verdens største og mest alsidige Medical Devices- og Diagnostik koncern samt verdens fjerde største virksomhed inden for biofarmaceutiske produkter. Johnson & Johnson støtter aktivt research og science. De leverer innovative ideer, produkter og services for at fremme folks sundhed og trivsel. Koncernens hovedkontor ligger i New Brunswick, New Jersey, USA. Johnson & Johnson har mere end 250 aktive virksomheder i 57 lande med mere end 128.000 ansatte. Johnson & Johnson blev etableret i Sverige i 1956 og har i dag omkring 280 medarbejdere i de nordiske lande, med hovedkontor i Ulriksdal, Stockholm. Det danske kontor ligger i Birkerød og består af flere selskaber. Der er i Medical Devices ca. 135 medarbejdere. Medical Devices består dels af Ethicon, hvor den nye medarbejder søges til og dels af Synthes. Derudover har Johnson & Johnson i Danmark tillige en Pharma afdeling, Janssen. Se mere på www.jnj.com

Teamet
Ethicon i Danmark består af 2 teams, "Wound Closure" og "Endo". Wound Closure teamet består af 2 Area Account Managers (AAM) og en Field Sales Manager (FSM). De 2 AAMs dækker tilsammen hele landet, Vestdanmark og Østdanmark. Der er et velfungerende samarbejde mellem kolleger i Endo teamet, som består af 6 personer, der fortrinsvis arbejder med Energiprodukter og end-mechanicals.  Du dækker samme distrikt, som 3 af dine kolleger i Endo og der vil være mange fælles aktiviteter rettet mod fælles kunder.

For at styrke Wound Closure teamet yderligere, søger vi en selvstændig og kompetent Area Account Manager, der bliver ansvarlig for salgsindsatsen i Østdanmark.

Area Account Manager, Ethicon Wound Closure

  • Du er en erfaren & selvstændig konsulent
  • Salg af Suturer, Hernie produkter & Hæmostatika
  • Personlig og faglig udvikling i et stærkt team
  • Distrikt Region Sjælland & Region Hovedstaden

Udfordring
Som Area Account Manager får du ansvar for salg af Suturer, Hernie produkter og Hæmostika. Du skal skabe vækst og udvikle området, ved at møde kunderne proaktivt og velforberedt ved hjælp af personlige møder, uddannelse og træning.

Du planlægger, prioriterer og gennemfører selvstændigt alle salgsaktiviteter på en række hospitaler i dit distrikt. Der er tale om et krævende job med mange bolde i luften. Kundegruppen er stor og spænder fra sygeplejersker til ledende overlæger på operationsgangen inden for de fleste kirurgiske specialer. Du vil endvidere blive involveret i alle aspekter af udbudsprocessen i tæt samarbejde med Salgschefer/Produktchefer og virksomhedens Bids & Tender afdeling.

Du vil få en grundig oplæring i produkterne, både gennem e-learning og eksterne kurser i Hamborg, ligesom du vil have en del samkørsler og salgsaktiviteter med dine kolleger, både fra eget team og Endo teamet.  Produkterne har en række konkurrencemæssige fordele og du får mulighed for at gå nye veje og tænke ud af boksen i forbindelse med dine salgsaktiviteter.

Sammen med dine kolleger, planlægger og effektuerer du relevante kampagner. Du bliver en del af et dedikeret team og en stærk medicoteknisk virksomhed, med et veludbygget produktprogram og et godt renommé hos brugere og interessenter.

Du tilbydes et stort selvstændigt ansvar og du sætter en ære i, at få dit produktsortiment ind til de relevante brugere. Du opbygger stærke relationer med Key Opinion Leaders inden for området. Med dit engagement og din involvering, bidrager du aktivt til forretningen. Du tilbydes et spændende job med store frihedsgrader, hvor samarbejde, videndeling, tillid og loyalitet vægtes højt. Et attraktivt salgsjob på konkurrencedygtige betingelser. Du refererer til Field Sales Manageren, men forventes at kunne arbejde meget selvstændigt.

Talent
Du er eventuelt Sygeplejerske og har en god forståelse for kundernes hverdag og behov. Du har allerede flere års erfaring med opsøgende salg af udstyr til hospitalssegmentet. Du er vant til at tænke ud af boksen og kan åbne de rigtige døre, både i relation til udbud og direkte salg.

For dig, er engagement, positivitet og kunderelationer nøgleord. Du kan lide det opsøgende salg og evner at skabe resultater. Samtidig bevarer du de gode relationer, både internt og eksternt. Som person, er du selvmotiveret og velstruktureret, med en rigtig god evne til at prioritere og få ting til at ske. Du har en god gennemslagskraft og er faglig kompetent. Selvom du er opsøgende, er du også en god afslutter, der får tingene gjort. Det er således naturligt for dig, at skabe tillid og respekt omkring din person.

Du deler viden og har lyst til at arbejde i en dedikeret, resultatorienteret organisation, med stor mulighed for succes og personlig udvikling i jobbet. Det er afgørende, at du formår at balancere evnen til både at arbejde individuelt og være en del af et dedikeret team.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Johnson & Johnson og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket "1587 "AAM" via e-mail til job@besttalent.dk. Vi ansætter, så snart vi har den rigtige kandidat, så send dine dokumenter hurtigst muligt. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.