Om Best Talent

Virksomheden
Best Talent blev stiftet i juli 2003 af Helle Jørnung, som fandt det naturligt at specialisere sig indenfor Life Science området efter 15 års erfaring fra den farmaceutiske industri og yderligere færdigheder i forbindelse med udvikling af koncepter og forretningsmodeller fra 2 andre start-ups. I 2006 blev Janne Kofoed partner i firmaet. Janne Kofoed havde inden tiltrædelsen haft en international karriere indenfor logistik og transport, hvor hun arbejdede med salg, produktion, engineering og tekniske profiler. Partnerskabet var et optimalt match, fordi de to profiler komplementerer hinanden.

Medarbejdere
For at sikre kvaliteten af vores arbejde har alle ansatte på seniorniveau en uddannelsesmæssig baggrund indenfor life science og/eller en årelang erfaring med management, strategi, forretningsudvikling og naturligvis rekruttering til life science.

Derfor adskiller vi os fra andre
Vores ekspertise er et naturligt resultat af vores personlige og uddannelsesmæssige baggrund. Vi er dedikerede omkring vores opgaver og finder de kandidater som du har brug for.
Vores kendskab til området og kandidatmarkedet, vores searchekspertise samt vores store netværk styrker vores muligheder og giver resultater af højeste kvalitet. Dette gør Best Talent til en stærk rekrutteringspartner.

Vi løser opgaverne, hvor andre ville have givet op!